Világgazdaság

Íme, az ország harmadik legnagyobb raktáringatlana!

Az üllői úti Viktória Ipari Park raktár- és irodakomplexum elkészült, és bruttó 41 850 négyzetméter alapterületével Magyarországon az új építésű bérbeadási céllal épült raktáringatlanok piacán a harmadik legnagyobb egybefüggő épület – olvasható a Colliers közleményében.

Az épület a Viktória Ipari Parkban a K-Sped, a DHL és az Auchan logisztikai központja mellett foglal helyet. A kiváló megközelíthetőséget az alig 10 kilométerre levő Ferihegyi repülőtér, a régi és új 4-es főút csomópontja, valamint az M0-ás körgyűrű legújabb szakaszának közelsége biztosítja.
 
A Viktória Logisztikai Központ több mint 35 500 négyzetméteres raktározásra alkalmas területét 3 500 négyzetméter galériaterület egészíti ki, melyhez 580 négyzetméter kiszolgáló blokk és további 2 300 négyzetméter háromszintes „A” kategóriás iroda társul a fejépületben. Az elsősorban 5000 négyzetméternél nagyobb bérterületet kereső logisztikai cégek illetve az FMCG-szektor igényeire tervezett épületben a raktár mindkét oldalról megközelíthető és kiszolgálható, így keresztdokkolásos operáció is kialakítható.

Az épületet igen műszaki tartalmáról: 10,5 - 11 m hasznos belmagasság, 36 dokkoló kapu rámpakiegyenlítővel, szintbeli ipari kapuk, „cross docking” lehetőség, temperált raktárhelyiségek, sprinkler, valamint professzionális ingatlankezelés és ingatlanüzemeltetés jellemzi.


Viktória bérlő bérel ipari park üzemeltet raktár kezel iroda colliers