Világgazdaság

Kovács László csak egy félmondatot érdemelt az Economist-tól

Kovács László magyar adóügyi biztos munkáját nyom nélkülinek nevezte az Economist.

A jelentős brit gazdasági-politikai hetilap, az Economist nyomtatott kiadásában (amely már az interneten is elérhető) számba vette a távozó EU-biztosok munkáját.

A lap három csoportra osztja a biztosokat, először a 10 legjobbat jellemzi, majd néhány szót ír a „nem olyan jó fiúkról”, végül a megosztó véleményeket kiváltó Neelie Kroest külön bekezdésben jellemzi - írja az MNO.

A középső, kevésbé jól teljesítő blokkba került Kovács László adóügyi biztos, méghozzá említés szerint az utolsó helyre. Mindössze egyetlen félmondatot szán neki az Economist: ő volt az, aki semmiféle nyomot nem hagyott maga után.

A hetilap mindamellett másik három biztost is igen röviden, fél- vagy egyetlen rövid mondatban jellemzett.

Autók BÉT - Napi események Devizakereskedőknek GVH-ügyek elemzések - Gazdaság és Pénzügy sztrájk Pénzügyi és gazdasági válság Pályázati forródrót infrastruktúra-fejlesztés kutatás Panasonic Politikai közvélemény-kutatások Malév A szerkesztő ajánlja KK - Vállalati szemmel Lakossági energiaellátás Nyugdíjkérdés Magyarországon forintárfolyam Felmérések influenza autóipar Elemzői vélemények Hitelek: lakás katasztrófák oktatás autó A KSH jelenti Reklám és Média EU Részvénypiacok A szociális és adórendszer átalakítása fogyasztási cikkek Kovács László fogyasztóvédelem Deviza- és árupiac Zöld ügyek IMF-megállapodás Szakszervezet - Érdekképviselet Gazdák és termelők Európai Unió Vaskerék Fővárosi ügyek Piacbefolyásoló adatok adóFelmérések EU aloldal Tudomány - Kultúra infokommunikáció Gázvezetékek Egészségügy - Gyógyítás