IMF-megállapodás

Az orosz jegybank kész a pénzügyi stabilitást szavatolni

Oroszország központi bankja rendelkezik a pénzügyi stabilitás szavatolásához szükséges valamennyi eszközzel, és szükség esetén kész bevetni azokat - jelentette ki Elvira Nabiullina jegybankelnök a pénzügyminisztériumban pénteken tartott kibővített vezetőségi ülésen.
2016.01.22 Olvasási idő:

McDonald's nélkül marad egy megye a bezárás után

Hamarosan bezár a McDonald's békéscsabai üzlete
2015.08.12 Olvasási idő:

Megélénkült a panelpiac is

Több budapesti kerületben 15 százalékkal emelkedett egy év alatt a panellakások ára. Szakemberek szerint ez az ütem hosszú távon nem tartható, de 5 százalék körüli szinten állandósulhat. A vidéki piac is megélénkült, igaz, a szórás nagy: Miskolcon 96, Debrecenben 175 ezer forint az átlagos négyzetméterár.
2015.07.02 Olvasási idő:

Ismét Amrita

2015.06.12 Olvasási idő:

Kompenzációt kapnak az olasz nyugdíjasok a válságkezelésért

2015.05.19 Olvasási idő:

Tovább privatizál Románia

Románia az idén is folytatja az állami vállalatok kisebbségi részvénypakettjének eladását - derült ki kedden Victor Ponta román miniszterelnök nyilatkozatából.
2015.03.17 Olvasási idő:

Így fejlesztené a kormány a közlekedést

A Nemzeti Közlekedési Infrastruktúra-fejlesztési Stratégia keretében a kormány olyan alapvető célokat fogalmazott meg a 2014-2020 közötti időszakra, mint a megyeszékhelyek bekötése a gyorsforgalmi úthálózatba, illetve az országhatárok elérése gyorsforgalmi utakon - ezek megvalósításának feltételeit határozatban tette közzé a kormány.
2015.03.12 Olvasási idő:

Maksa Zoltán és a Való Világ miatt is pénzbírságot osztott ki az NMHH

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa megállapította, hogy a szilveszteri Maksa-viccrovatban elhangzottak az emberi méltóság alapvető értékét nem sértették meg, de a műsorszám korhatár-besorolása túl alacsony volt, ezért 100 ezer forint bírságot szabott ki a műsor médiaszolgáltatójára, a Hír TV-re. A testület eheti ülésén új eljárásokat indított a témában a román médiahatóság alá tartozó Való Világ 7 adásai miatt is.
2015.02.26 Olvasási idő:

Hétszázmillió forintos hitelcsalás ügyében emeltek vádat

A Fővárosi Főügyészség 19 ember ellen emelt vádat, mert a gyanú szerint kedvezményes hiteleket ígérve hétszázmillió forintos kárt okoztak több mint háromezer sértettnek.
2014.01.29 Olvasási idő:

A köznevelési törvény ellen tüntettek

A köznevelési törvény ellen tiltakoztak civil szervezetek szombaton Budapesten és az ország több településén a pedagógusok világnapján. Az Őszi nagytakarítás az oktatásban! elnevezésű demonstráció fővárosi rendezvényén több mint ezren vettek részt.
2013.10.05 Olvasási idő: