Világgazdaság

Tölgyessy: Rettenetes lenne újabb éveket elvesztegetni

Miközben Magyarországon összeomlanak a régi pártok, új, életképes politikai csoport nem jelenik meg - mondta Tölgyessy Péter az MR1-Kossuth Rádióban.

Kivétel a Jobbik, amely azonban nemcsak az MSZP-nek, hanem a Fidesznek is komoly gondot okozhat. A választási győzelemre készülő ellenzéki párt ráadásul az elmúlt nyolc évben nem oldotta meg a saját problémáit, ehelyett a baloldal felelősségéről, korruptságáról és alkalmatlanságáról beszél.

Az elemző közrádió 180 perc című műsorában hangsúlyozta: az ország nem engedheti meg magának, hogy újabb éveket elvesztegessen, mert annak rettenetes következményei lehetnek. Éppen ezért az országban mindenkinek az az érdeke, hogy a következő kormánynak – bárki alakítsa is –, sikerüljön.

Autók BÉT - Napi események elemzések - Gazdaság és Pénzügy Nemzetközi konfliktusok sztrájk Pénzügyi és gazdasági válság Mitsubishi Környezetvédelem - Globalizáció A szerkesztő ajánlja ÁNTSZ Cégjog MSZPTölgyessy Péter BKV orosz-ukrán gázvita Vállalati jelentések Lakossági energiaellátás Nyugdíjkérdés Magyarországon forintárfolyam Külföldi lapvélemények Felmérések influenza autóipar Elemzői vélemények Vlagyimir Putyin Hitelek: lakás Bűnügyek autó repülés Reklám és Média Részvénypiacok mezőgazdaság Róna Péter Karácsonyi vásárlás fogyasztási cikkek Jobbik Fidesz Deviza- és árupiac Fúzió és akvizíció Zöld ügyek Szakszervezet - Érdekképviselet Mol Tölgyessy Péter Tudomány - Kultúra Gazprom MÁV infokommunikáció Gázvezetékek Adórendszer Magyarországon