Minden részletében luxusautó

A Volvo S90 - bár biztos sokaknak elnyeri a tetszését - leginkább vállalkozók és üzletemberek társaként vagy céges autóként képes kidomborítani pozitív tulajdonságait. A svédek nagyon ügyeltek a részletekre, így az S90 minden porcikájából árad a luxus. 

Úriemberhez méltó városi közlekedés

Nem valószínű, hogy akad olyan, aki a világos, bőr ülésekre szívesen beülteti a gyerekeket játszóterezés után, azonban egy ügyfelet vagy üzlettársat annál is inkább. Ezzel az autóval úriemberhez méltóan lehet megérkezni bármilyen szituációba, elegáns megjelenésének köszönhetően könnyű jó benyomást kelteni.

Ne (csak) a borító alapján ítélj!

A látványos Volvo alufelni és a Thor kalapácsát idéző LED nappali menetfény a külső, míg a kidolgozott bőr és műanyag betétek a belső terekben hatnak az érzékszervekre, de ez még önmagában nem elég ahhoz, hogy elégedettek legyünk egy autóval. Az új Volvo azonban más kérdésekben sem okoz csalódást.

Városi hétköznapok, üzleti utak

Az S90-es Volvo Budapest utcáin éppoly hatékony, mint a hosszú üzleti utakon. Ezt a tulajdonságát a Plug-in Hybrid technológiával dolgozó T8 Twin Engine motornak köszönheti, ami lehetővé teszi, hogy városi forgalomban zéró emissziós, az autópályán pedig egy nagy teljesítményű autót kapjunk.

Asszisztens az úton

Aki rendszeresen van úton az tisztában van vele, hogy a hosszú és gyakori utazások során rengeteget számít a kényelem. Ebbe az ülésektől az utastér kialakításán át a zajszigetelésig sok minden beletartozik, de a leginkább talán az olyan kiegészítők számítanak, mint a sáv tartást támogató Pilot Assist és az egyenletes sebesség megtartását segítő Adaptív Tempomat.

Hab a tortán

Akár városban, akár országúton, a vezetés közben jól esik egy kis szórakozás. A luxus minőséghez hozzátartozik, hogy ebben a limuzinban Bowers & Wilkins audiorendszer található. Ez a prémium hangberendezés egyedi mélynyomóval és magassugárzókkal rendelkezik, így a magas minőségű zenehallgatás akár útközben is elérhető. Egy Volvo márkakereskedés bemutatótermében sok egyéb funkcióval együtt ez is kipróbálható.