A nádudvari Nagisz Rt. húsüzeme -- a sokéves gyakorlattal ellentétben -- nem vesz részt az év végi "virslicsatában" -. mondta lapunknak Martos Géza igazgató. A közepes feldolgozónak számító üzemből az idén a korábbinál kevesebb, de különleges virslit dobnak piacra.
Egy több mint fél évszázados receptet vettek elő, újítottak fel, és úgynevezett melegeljárásos technológiával, színhúsból készítik a virslit. Tavaly még csupán kóstoltatási mennyiséget kínáltak fel saját hálózatukban, az idén már mintegy 4 tonnányit gyártanak belőle ezekben a napokban.
Ezt a virslit minimális adalékanyaggal, hagyományos fűszerekkel ízesítve juhbélbe töltik. A terméket így nem két-háromszáz, hanem 750-800 forintért adják át a kereskedelemnek. Martos Géza szerint a szilveszter különleges alkalom arra, hogy az ipar a választék növelésével kiváló minőségű árut kínáljon a fogyasztóknak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.