Az üzemi segédanyagokat és szolgáltatásokat 30 százalékban alapítása óta Magyarországról szerzi be a győri Audi, amely így 1100 magyar vállalatot tart számon üzleti partnerként. Ugyanakkor a sorozatgyártáshoz szükséges szériaalkatrészek hazai beszállításának részaránya jelenleg nem éri el a 10 százalékot. Az itteni beszerzések közül például a kuplung, a hengerfej és a forgattyúsház érkezik hazai cégektől a motorgyár számára, míg itthon gyártott kábelkötegeket és üléseket a járműszereldében építenek be.
A magyar Audi-beszállítók részarányának tervezett növelésével versenyképes, a sorozatgyártáshoz szükséges komponenseket szállító vállalatokra számítanak. Az Audinál szerzett beszállítói státus ugyanakkor e vállalkozások számára az Audi és a Volkswagen konszern nemzetközi gyárai felé is utat nyithat.
A legfontosabb beszerzési területek az elektronika, a fém- és a vasipar. Az Audi Hungaria Motor Kft. a tervei szerint a következő három évben megkétszerezi a Magyarországról vásárolt komponensek értékét. Az érintett cégek a minőségi követelmények elérése után igényelhetik a konszern szakemberei által végzett minősítést.