Kétéves támogatói szerződést kötött az FTC Labdarúgó és Sport Kft.-vel a Westel Mobil Távközlési Rt. A stratégiai megállapodás kiterjed a klub teljes marketing- és pr-tevékenységére. A kontraktus értelmében a játékosok mezét két évig kizárólagosan a Westel logója díszíti. A reklámszerződésen túlmenően a mobilcég a labdarúgás távközléssel kapcsolatos lehetőségeiben használhatja ki a Ferencváros népszerűségét.

A szerződés összegéről a felek nem nyilatkoztak. Információink szerint évi 200 millió forintos pénzügyi támogatást kap a Ferencváros labdarúgócsapata. A szerződés 2003. január 1-jén lép életbe. Sugár András, a Westel vezérigazgatója elmondta: az FTC Labdarúgó és Sport Kft. többségi tulajdonosának, a Fotex Rt.-nek és Westelnek az a célja, hogy európai színvonalra emeljék a futballklubot.

Információink szerint az FTC Kft. még az idén részvénytársasággá alakul, a Fotex Rt.-nek pedig nem titkolt célja, hogy a csapatot már jövőre a tőzsdére vigye. Sugár András lapunk kérdésére, hogy akar-e a Westel az FTC tulajdonosi körébe is beszállni, elmondta: mindenki összpontosítson arra, amihez igazán ért, a Westel a főtámogató kíván lenni.