Július elsejétől a tulajdonos norvég Telenor Oslo melletti központjában folytatja pályafutását a Pannon GSM HR-igazgatója, Végh József (41). A bölcsészdoktorátust és pszichológusi szakképzettséget is szerző szakember új munkakörében nemzetközi humánerőforrás-menedzsmenttel és szervezetfejlesztéssel foglalkozik majd. A magyar mobilcéghez 1999-ben csatlakozott.

Posztját házon belülről Kőnig Róbert tölti be (47), aki vezérigazgató-helyettesi beosztásban a mobiltársaság üzleti divíziójának a vezetője is. A közgazdász szakember néhány évet az IBUSZ-nál töltött, majd 1995-ben csatlakozott a Pannon GSM-hez pénzügyi kontrollerként. Később ügyfélszolgálati igazgató lett, s 2000-ben nevezték ki vezérigazgató-helyettesnek.

Házon belülről érkező szakember, Hajnal Géza (37) vezeti július 1-jétől azt az újonnan létrehozott szervezeti egységet, amely a Pannon GSM mobiladat alapú szolgáltatásaiért, ezek fejlesztéséért, illetve az új üzleti lehetőségek felkutatásáért, kihasználásáért felel. A villamosmérnök végzettségű és MBA-képesítésű szakember a Matávnál kezdte pályafutását, a Pannon GSM-hez 1994-ben csatlakozott, ahol a műszaki részlegeknél dolgozott. (VG)