Meglévő, megbízható ügyfeleinek újbóli szerződéskötésének elősegítése, megkönnyítése céljából ügyfélkártyarendszert vezetett be az MKB Euroleasing Rt.: a rendszer célja emellett a személyre szabott szolgáltatás nyújtása, illetve egyedi kedvezmények, akciók kialakítása. A társaság internetes honlapján szereplő tájékoztatás szerint a kártya és az ahhoz kapcsolódó kedvezményes lehetőségek kizárólag az ügyfél nevére szólnak, másra át nem ruházhatók.

A plasztiklap érvényessége - amely megléte esetén a kedvezmények bármikor igényelhetők - az ügyfél utolsó három hónapi minősítésétől függ. (A kártya egyébként a megbízható ügyfelek számára korlátlan érvényeséggel bír, meghoszszabbítására, cseréjére nincs szükség.)

Ami a kártyához járó kedvezményeket illeti: a kártyaprogram keretében megkötött finanszírozási szerződések kamatából akár két százalék kedvezményt is ad az Euroleasing, ez akár havi ötezer forint megtakarítást is jelenthet.

A kamatkedvezményen felül az ügyfelek biztosításainak megkötésében is segítséget nyújt a társaság: a casco biztosítást az Eurorisk Kft.-nél már havi díjfizetés esetén is nyolc százalék kedvezménnyel kötheti meg az ügyfél, ez gyakorlatilag évente egyhavi ingyen biztosításnak felel meg.

Az ügyfélkártya-birtokosok használt gépkocsijuk értékesítéséhez is segítséget kapnak: olyan értékesítési pontokat ajánlanak fel számukra, ahol járművüket megvásárolják, vagy az új autó vételárába beszámítják. A kártyatulajdonosok tájékoztatást kapnak az aktuális értékesítési és finanszírozási akciókról, azok feltételeiről.

További előnyt jelent, hogy a tulajdonosok érvényesíthetik a számukra járó kedvezményeket az Euroleasing személyi kölcsön igénylésénél is, mind a kamatkedvezmény, mind a cascokedvezmény tekintetében.