Cégvilág

Legyen Ön is fair az úton - Szabó Róbert segíteni fog

Az Axel Springer magazinjaiban (Kiskegyed, Tvr-hét, Autó-Motor, Auto Bild) tanácsadó sorozat indul, melyben Szabó Róbert az Autó-Motor főszerkesztője hívja fel az olvasók figyelmét a fair vezetésre, azokra az írott és íratlan szabályokra melyek betartásával segíthetjük a forgalom gördülékenységét.

A program támogatásához sztárokat is sikerült megnyerni, akik személyük, nyilatkozataik által biztosítják a folyamatos figyelemfelkeltést az akcióra.

A figyelemfelhívó kampányt matricával tesszük jól láthatóvá, arra bíztatva az olvasókat, hogy ha egyet értenek kezdeményezésünkkel, ragasszák fel autójukra vagy motorjukra az Autó-Motor FAIR VEZETŐ matricát, és küldjenek be egy fotót rajta a matricával! A beküldött képeket a www.automotor.hu weboldalon közöljük, a beküldők között érétkes nyereményeket sorsolunk.

A program részeként, a tanácsadó sorozattal párhuzamosan keressük az ország legjobb vezetőjét.

Az AS magazinokban közlekedésbiztonsági és fair attitűdöt vizsgáló kérdéssorozatot tesznek közzé. A tesztet legjobban kitöltő 3 férfi és 3 női vezető egy vezetéstechnikai tesztpályán méri össze erejét. Magyarország legjobb vezetője kiemelkedő díjazásban részesül. A döntő 2008. szeptember 24-én kerül megrendezésre, amin a programot támogató sztárok is részt vesznek.

Szabó Róbert Autó-Motor Axel Springer
Kapcsolódó cikkek