Cégvilág

Thai lányok a neten – pénzért lehet válogatni köztük

Komplett honlapok specializálódnak arra, hogy a – lehetőleg tehetős – nyugati férfiak megtalálják párjukat egy csinos thai lány személyében - írja a HVG. A társközvetítés sokszor házasságal zárul, a távkapcsolatban élő lányok pedig sorban állnak a Western Unionnál az apanázsukért.

A thailovelinks.com oldal célja, hogy a 18 év feletti lányokat nyugati férfiakkal hozza össze. A weboldalon többszázezer felhasználó regisztrálta magát, a lányok nagy része az otthoni rossz körülmények közül szeretne kiszabadulni a hódoló segítségével – írja HVG. Akad olyan falu, ahol a száznyolcvan családból harminc nő szerzett magának külföldi férjet, zömében idősebb osztrák férfiakat.

Thaiföldön az elvált vagy 35 év feletti nők iránt kevéssé érdeklődnek a férfiak, márpedig ők jelentik a szintén elvált nyugat-európai férfiak számára a megfelelő korcsoportot. Bár nyíltan kevés szó esik róla, a sokszor távkapcsolatként működő románc feltétele az anyagi támogatás. A Western Union pénzügyi szolgáltató fiókjainál nem ritka az 50-100 ezer forintnyi apanázsért sorban álló lányok látványa.

házasság thai társkeresés
Kapcsolódó cikkek