Ennek eredményeképpen a nézők 2008 őszén olyan kasszasikereket láthatnak a TV2-n, mint a Pókember 2., Az 50 első randi és a Hirtelen 30.

A világ egyik legnagyobb filmforgalmazója és a TV2 együttműködésének különlegességét – a nagy érdeklődésre számot tartó filmeken kívül – az adja, hogy a Sony Pictures International Magyarországon az utóbbi öt évben a másik nagy országos kereskedelmi csatorna partnere volt. Az RTL különben ebben az évben még válogathat a Sony könyvtárából, de a premierek már mind a TV2-nél vannak az elkövetkezendő három évben biztosan (utána információink szerint opciós év következik, amely előtt újratárgyalnak a felek).

Az együttműködés kapcsán Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója a következőket mondta: örömére szolgál, hogy a Sony Pictures Television International-lel kötött megállapodásnak köszönhetően a következő három évben a TV2 filmkínálatát bővítik majd a közelmúlt mozisikerei, ezzel ugyanis még egy – hatalmas - lépéssel közelebb került a csatorna piacvezetői törekvései megvalósításához.