Cégvilág

TV2: "triviális tévedésről" van szó

We are the champions” – énekelte három Megasztár-győztes a TV2 hétfő esti, az új arculatot és az őszi újdonságokat bemutató nagyszabású rendezvényén, amelyen Várdy Zoltán vezérigazgató megerősítette egy évvel ezelőtti kinevezésekor kitűzött célját: 2010-re Magyarország piacvezető televíziójává teszi a TV2-t.

A csatorna arculatváltása egyelőre nem teljes, az új logó alkalmazását ugyanis az ORTT nem engedélyezte. A TV2 marketingigazgatója, Nagy Andrea szerint csupán egy „triviális tévedésről” van szó, a probléma pedig még ezen a héten tisztázódik.

Az őszi program legnagyobb durranásának kétségkívül a Megasztár negyedik évadja ígérkezik, a zsűriben Eszenyi Enikővel, Fenyő Miklóssal és Mester Tamással.

A délutáni sávban Joshi Bharat „lélekgyógyító” műsora küzd majd a Mónika-show-val, Frei Tamás produceri irányításával pedig – az RTL Klubon beharangozott Celeb vagyok, ments meg innenhez hasonlóan hírességeket kínozó – valóságshow indul.

Az utóbbi műfaj kedvelői a TV2-nél Hargitai Bea kolumbiai kalandjait is nyomon követhetik. A Cápák című vetélkedő már megy, a humoros kínálat újdonságai az XXL és a Gyöngyössy Bence programigazgató által „merész, bevállalós show-ként” jellemzett 10! lesznek.

TV2 RTL Nagy Andrea ORTT
Kapcsolódó cikkek