Cégvilág

Görbicz Anita Audival kezdi a szezont

Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC és a magyar női olimpiai kézilabdaválogatott irányítója átvette az új Audi Q7-ét. A minden extrával felszerelt autót a győri csapat névadó szponzora, az Audi Hungaria biztosítja a játékos számára.

A lávaszürke színű Q7-est egy részecskeszűrővel ellátott 3 literes, 240 lóerős hathengeres dízelmotor hajtja, amely természetesen Győrben készül. Az autót stílszerűen az Audi Hungaria hathengeres dízel-motorgyártásának szegmensvezetője, Hevesi Károly adta át a kézilabdázónak. Görbicz Anita az elmúlt három szezonban szintén a győri vállalat által rendelkezésre bocsátott autókat használt, Audi A6-ost és Q7-est.

„Sportolóként szeretem a sportos modelleket. Ugyanakkor számomra fontos, hogy biztonságban érezzem magam az autóban. Ezért örülök, hogy az Audi modellek ezeket a tulajdonságokat egyesítik magukban. A Q7-est már volt alkalmam kipróbálni. Nagyon élvezem, hogy magasan ülök benne, bármilyen útviszonyok között nyugodtan közlekedhetek és a sportos manőverezés sem okoz gondot. ” - mondta Görbicz Anita az autó átvételekor. A most átadott Q7-es mellett a klub további öt autót, egyebek mellett egy Audi A4 Cabriolet-t és több A3-ast használ.

autó Görbicz Anita Audi Q7
Kapcsolódó cikkek