Cégvilág

Az Év Vállalata lett az Axiál Kft. és az Interware Zrt.

Szerda este osztotta ki a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület az MKME Év Vállalata 2008 Díjat. A nyertesek közismert cégek is feltűntek.

Minden eddiginél több és jobb minőségű pályázat érkezett az immáron 11. alkalommal kiosztott Év Vállalata Díjra – mondta Baranyai Gábor az Értékelő Bizottság elnöke az elismerések átadóján.

A nagyvállalati kategóriában a fődíjat ezúttal az Axiál Kft. nyerte el. A díj odaítélésében a transzparencia és a globális tevékenység is szerepet játszott, valamint az idehaza jellemzően nem alkalmazott fedezeti struktúrák kialakítása.

Nagyvállalati kategóriában elismerő oklevelet a KÉSZ Holding Zrt. kapott, részben az új vállalati struktúra kialakítását díjazták a szakértők.

Ebben a szegmensben külön elismerést kapott innovatív technológiák hétköznapi hasznosítása miatt a Magyar Telekom.

A kis- és középvállalati kategória győztese ezúttal az Interware Internet Szolgáltató Zrt. lett. A céget szolgáltatásának minősége, folyamatos organikus fejlődése, kiszámíthatóan stabil működése, illetve innovációi és ügyfélorientált szolgáltatási miatt választották ki a számos pályázó közül. A menedzsment nagy figyelmet fordít a kiváló teljesítményt megalapozó emberi környezetre és az értékteremtésre. A cég a növekedési stratégiája és versenyképessége megőrzése érdekében folyamatos fejlesztéssel, nemzetközi standardok alapján is értékelhető – állt az indoklásban.

Elismerő oklevelet kkv-kategóriában a mindössze három év működő Blogter Kft. kapott, amely a hetedik legnagyobb online média portfoliót hozta létre és üzemelteti a piacon.

Magyar Telekom Axiál MKME Blogter KÉSZ Holding Interware Év Vállalata Díj
Kapcsolódó cikkek