Cégvilág

Exkluzív üzleteket csinosítanak a Gozsdu udvarban - Fotók

A végső belső kialakításon dolgoznak az üzletek tulajdonosai a Gozsdu udvarnál. A Holló utca 6. alatt, a passzázs és az udvar mellett Hollo Court néven 1200 négyzetméteren nyitják meg az új üzletsort.

Az izraeli beruházó exkluzív gourmand üzleteket, kávézókat, éttermeket és szolgáltató egységeket alakított ki és 70 százalékukat eladta vagy bérbeadta.

Ez az egyetlen fedett üzletsor ott, 18-50 négyzetméteres helyiségekkel. Az átlagos havi bérleti díj 30 euró körül mozog négyzetméterenként, ami ahhoz képest, hogy a város szívében van, nagyon alacsony.

Hátráltatja ugyanakkor a projekt végleges lezárását, hogy a használatbavételi eljárás indokolatlanul elhúzódik, az időveszteség a beruházónak is árt. A VGO-nak nyilatkozó tulajdonos szerint decemberre minden kereskedelmi egységnek lesz gazdája.

Ingatlanos források szerint a Gozsdu udvar lakásai horror áron, 500-650 ezer forintért keltek el. Az ingatlanegyüttes lakásait az Autóker Holding építtette, az építkezés idén fejeződött be, noha eredetileg már tavaly kész kellett volna lenni. A lakások jelentős részét befektetési céllal vásárolták meg.


[enews_gallery id='303586']

gourmand exkluzív Gozsdu ingatlan üzlet
Kapcsolódó cikkek