Cégvilág

Free DVD másoló program Blu-ray-hez is – Töltse le innen!

A DVDFab HD Decrypter kiiktatja a lemezek másolásvédelmét, segítségével az eredeti struktúra alakítható ki, ráadásul Blu-ray korongok másolására is alkalmas.

Ma már elterjedtek a több 100 GB-os kapacitással bíró winchesterek. Egy ilyen merevlemezről (pláne a szintén terjedő otthoni szerverekben teljesítő RAID-es, nem ritkán TB-os kapacitású adattárolókról) jóval kényelmesebb filmet válogatni, mintha öt polcnyi gyűjteményből böngésznénk ki a hangulatunkhoz illő alkotást. A gyűjtemények könnyebb kezelésében nyújthat segítséget az új program – írja a Terminal.hu.

A DVDFab HD Decrypter nemrég megjelent legújabb változata képes kiiktatni a másolásvédelmi eljárásokat (ACSS, CSS, RC, RCE, APS, UOPs, Sony ARccOS) a korongokról, így szabadon duplikálhatóvá teszi a műsoros lemezeket.

A program legújabb, 5.1.0.5 Beta változata akár 500 százalékkal gyorsabban képes írás után ellenőrizni a lemezt, illetve a DVD struktúra tisztását illetően is fejlesztések történtek benne. A több kisebb hibától mentesített, Blu-ray-t is kezelni képes és Ipod-barát kiadás ingyenes (freeware), tehát egy próbát érdemes tenni vele, ha nagy gyűjteménnyel rendelkezünk, és kényelmetlennek tartjuk a lemezek keresgélését, lejátszóba való pakolgatását.

DVD blu-ray másolásvédelem lemez másol
Kapcsolódó cikkek