Cégvilág

213 ezer forint egy éjszaka - Luxus mézeshetek, fotókkal

A mexikói Marquis Los Cabos luxus üdülőhely különleges ajánlattal csábítja a friss házasokat: az első házassági évforduló után két napig ingyen időzhetnek a tengerparton.

A Marquis Los Cabos a mézesheteiket töltő párokat szeretné magához csábítani. A mexikói tengerparton található luxus üdülőhely két nap ingyenes pihenést ajándékoz a friss házasoknak, de az ajándékot csak az első házassági évfordulójuk alkalmával kaphatják meg.

A cég emellett egy üveg pezsgővel és egy romantikus fürdővel kedveskedik a szerelmeseknek, kétezer dollár értékben – számol be a PRWeb.

December 20-ig "csak" 990 dollárba (213 ezer forint) kerül egy éjszaka a Marquis Los Cabos-ban, jövőre az ár 1030 dollárra emelkedik. A gyerekeknek 440 dollárért bérelhető külön lakosztály.

A 237 lakosztályos üdülő a Baja California félsziget déli csücskénél található, ahol a Cortez tenger és a Csendes-óceán találkozik. Az üdülőhöz tartozik egy mintegy 1.4 millió négyzetméteres holisztikus spa, az étteremben a Michelin-csillagos szakács főz. A lakosztályok berendezéseit olyan cégek szállítják, mint a Frette és a Bulgari.

További érdekességek a Luxus Mellékletben.


[enews_gallery id='167677']

spa Mexikó évforduló üdülő mézeshetek tenger luxus
Kapcsolódó cikkek