Cégvilág

A luxus kollekcióhoz csatlakozik az Hotel des Indes – képek

Felújítása után a hágai Hotel des Indes – A Luxury Collection Hotel néven folytatja pályafutását, csatlakozva 26 országot magába foglaló szállodalánchoz.

A Hágában található, kilencvenkét szobás hotel felújítását nemrég fejezte be a világhírű építész: Jacques Garcia. A Hága főterére néző épületet palotának szánták, és 1881 óta látja vendégül az uralkodókat, államfőket és hírességeket – írja a CentreDaily.

Az Hotel des Indes 35 millió dolláros költséggel újult meg, így most a 92 lakosztály mellett egyszerre akár 80 vendégnek is helyet adhat rendezvénytermében. A szállodához 315 négyzetméteres egészség klub is tartozik, minden szükséges szolgáltatással, a masszázsho pedig Payot luxustermékekkel.

Az éttermet a szálloda hírnevének megfelelően a Michelin-csillaggal jelölt  "Im Schiffchen"-ben tanult Ben Hardeman vezeti, akit egy párizsi chef segít munkájában.

Paul James, a Luxury Collection alelnöke szerint a holland szálloda újabb ékszer lesz a kollekcióban. A Luxury Collection tagjai kiemelkedő designnal és szolgáltatási szinttel rendelkező luxus szállodák. A márka huszonhat országban hatvanöt hotellel van jelen.


[enews_gallery id='324687']

étterem Hága szálloda luxury collection hotel luxus
Kapcsolódó cikkek