Cégvilág

A ZÁÉV építheti a zalakarosi "fürdőplázát"

A ZÁÉV Zrt. nyerte el a zalakarosi Gránit Gyógyfürdő Zrt. új beruházása, a "fürdőpláza" építésére meghirdetett pályázatot - tájékoztatta az MTI-t a gyógyfürdő elnök-vezérigazgatója szerdán.

A céget meghívásos közbeszerzési eljáráson, két jelentkező közül választották ki. Horváth Vencel közölte: a generál kivitelezési munkák elvégzésére érkezett mindkét ajánlatot érvényesnek nyilvánították. A ZÁÉV nettó 2,360 milliárd forintos pályázatával nyerte el a munkát. A kivitelezési munkák a vállalkozási szerződés megkötését követően, november végén elkezdődnek - tette hozzá a fürdő vezetője.

A zalakarosi Gránit Gyógyfürdő Zrt. a Nyugat-dunántúli Operatív Programból nyert 809 millió forintos támogatással két ütemben "fürdőplázát" hoz létre. A kiemelt projekt első ütemében új, 5200 négyzetméteres, négyszintes fogadóépület épül 2010 áprilisára, amely nagyobb öltözőkapacitást, tágas és színvonalas fogadóteret, új szolgáltatásokat biztosít majd a látogatóknak.

A második ütemben a fedett fürdő épülete újul meg, a fogadóépületbe átköltöztetett funkciók miatt felszabaduló tereket új, a magyar piacon kuriózumnak számító kényeztető kezelésekkel bővítik - közölte Horváth Vencel a 2011-re elkészülő beruházásról.

Gránit gyógyfürdő gyógyfürdő ZÁÉV
Kapcsolódó cikkek