Cégvilág

Digitális szakmai fórum

Tesztelés. A Konica Minolta Magyarország Kft. Digitális Szakmai Fórum elnevezésű szakmai rendezvényét a PNYME (Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület) közreműködésével tartotta. Az esemény résztvevői a Konica Minolta Magyarország Kft. legújabb digitális nyomdai berendezéseit és azok funkcióit tesztelhették.

A fórum elsősorban a digitális nyomdai vállalkozásoknak, grafikai reklámstúdióknak, ofszetnyomtatást alkalmazó cégeknek, kiadóknak, valamint minden, a professzionális nyomtatás iránt érdeklődőnek szólt. Céljat, hogy az iparág képviselői megismerkedjenek a jelenlegi trendekkel, újdonságokkal és gyakorlati tapasztalatokkal, továbbá betekintést nyerjenek a digitális nyomatok előállítása és értékesítése szempontjából fontos összes témakörbe.

A résztvevőknek alkalmuk nyílt ismereteket és tapasztalatokat gyűjteni a mindennapi munkájuk, munkafolyamataik könynyebbé és hatékonyabbá tételéhez. Csősz Gábor, a Konica Minolta Magyarország nyomdai termékekért felelős értékesítője a vállalat újdonságairól, törekvéseiről és a nyomdáknak kínált szolgáltatásairól beszélt. A perszonalizálással, a változó adattartalmú nyomtatással és annak előnyeivel találkozhattak a hallgatók Szabó Zoltán előadásában. Azt követően a Pátria Nyomdában folytatódott az esemény, ahol Dobrocsányi István termelési igazgató tartott beszédet a vállalat működéséről, mind ofszet, mind digitális szemszögből megközelítve. Az előadást követően a résztvevőknek lehetőségük nyílt a nyomda megtekintésére, ahol többek között találkozhattak digitális nyomdai rendszerekkel – mint például a Konica Minolta bizhub PRO 1050-es és bizhub PRO C6500-as készülékekkel –, ofszetberendezésekkel, hajtogató- és borítékológépekkel. VG

Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből! Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolódó cikkek