Cégvilág

Regionális központot hoz Budapestre a HP

Régiószintű képzési központot létesít Budapesten a Hewlett Packard(HP). Az oktatóbázist az amerikai informatikai óriás hálózatos üzletága a ProCurve Networking indítja januártól.

A HP ProCurve Networking a Trainer C Oktató központtal  együttműködve hozza létre regionális képzési központját az üzletág eszközeinek és  alkalmazásainak oktatására.

A központ jövő januártól indul és számos új témában biztosít képzési  lehetőséget a régió viszonteladó partnereinek. A kibővült oktatási kínálatból a  kereskedők Sales Professional és Sales Consultant tanfolyamokon vehetnek részt,  míg a technikai jellegű oktatások közül is számos elérhető lesz Budapesten. A  jövőben lehetőség lesz már képzett hálózati mérnököknek egy gyorsított  jellegű tanfolyam elvégzésére.

A kapcsolat  a Procurve és az oktatóközpont között nem újkeletű: A Trainer C 2005. óta rendez  HP Procurve minősítő tanfolyamokat. Az oktatásokon a magyar HP partnerek közül  évente mintegy 30-40 hallgató vesz részt.  Jelenleg a magyar HP partnerek  munkatársai közül 50 szakember közel 100 minősítéssel rendelkezik. A tanfolyamok  résztvevői összesen 55 technikai, 45 kereskedői minősítést szereztek meg.

 

regionális hálózat oktatóközpont
Kapcsolódó cikkek