Cégvilág

Hol olcsó a Rolex vagy a Bugatti? - Indul a luxuspiac, fotók

Elindult az első, luxustermékekkel foglalkozó, globális online piac. A JamesList.com-on az órától a jachton át a repülőig bármi megtalálható, a látogatók pedig összevethetik az árakat is.

"Tekintve az elmúlt időszak pénzügyi nehézségeit, jó ötletnek találtuk, hogy az új weboldallal mindenkinek lehetőséget adjunk arra, hogy összevesse a luxuscikkek árait, éljen bárhol a világon" – összegezte a most induló vállalkozás lényegét az IT News-nak Noam Perski vezérigazgató.

A JamesList.com-on a dubai Alain Class Motors-tól a monaco-i International Yacht Collectionig minden, a luxus iparágban névvel rendelkező cég jelen van. A weboldalon órát, autót, motort, luxus hajókat és repülőket vásárolhatnak a látogatók.

A kifinomult kereső segítségével az "ínyencek" olyan ritkaságokat is megtalálhatnak, mint a Paul Newman Rolex Daytona, a Maserati MC12, vagy egy 120 lábnál hosszabb Palmer Johnson jacht.

A portálon háromszázötven kereskedő forgalmazza termékeit, az oldal jelenleg angol, német és orosz nyelven érhető el, további fejlesztések várhatóak a jövőben. Mivel ebben a szegmensben a vonzó prezentáció rendkívül fontos, a JamesList az elegáns, magazinszerű megjelenítést a praktikus kezeléssel kombinálja.


[enews_gallery id='491300']

jacht Rolex Aston Martin
Kapcsolódó cikkek