Cégvilág

Számíthatunk-e új tévécsatornára a UPC kínálatában?

A legnagyobb hazai kábel- és műholdas tévétársaságok egyelőre még az infláció mértékével megegyezően sem tervezik áraik emelését – válaszolták megkeresésünkre az érintett cégek.

Az egyre élesedő piaci versenyben a szolgáltatások kiszélesítésére és minőségi fejlesztésére, egyre több digitális csatorna menübe vételére helyezik a hangsúlyt. Februártól tarifában egyedül a UPC hálózatában változik a digitális kábeltelevíziós szolgáltatás díja, az is minimális, 3 százalékos, hozzávetőleg 200 forintos mértékben, és csak azok körében, akik az év végéig kedvezményes díjjal vehették azt igénybe.

Így a listaáras és más előfizetőket a változás nem érinti. Az analóg, a műholdas és az internetes szolgáltatásoknál nem várható áremelkedés – mondta Szűcs László, a társaság sajtókapcsolati igazgatója. Ez évtől mindenhol elérhető lesz a digitális televíziós szolgáltatás, amelyet tavaly még csak hat nagyvárosban lehetett elérni. Az idén új tévécsatornák piacra lépésére sem számítanak.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Szűcs tévécsatorna UPC
Kapcsolódó cikkek