Cégvilág

Jacuzzi és napozóterasz - Új hotel nyílik a BNV mellett

A Mellow Mood Group legújabb tagja, a „Congress Hotels” brandhez tartozó négycsillagos Expo Congress Hotel augusztusban nyitja meg kapuit.

A Budapesti Nemzetközi Vásárközpont közvetlen szomszédságában található, egyedi belsőépítészeti koncepció szerint tervezett160 szobás szálloda konferenciatermekkel, business centerrel, ingyenes WIFI hozzáféréssel, étteremmel és bárral, valamint wellness és fitnesz szolgáltatással várja vendégeit.

Az LCD televízióval, mini bárral, széffel ellátott standard és superior szobák, valamint lakosztályok maximálisan kielégítik mind az üzleti utazók, mind a városlátogató turisták igényeit – fogalmaz a Mellow Mood közleménye.

A három, összesen 250 fő befogadására alkalmas multifunkcionális konferenciaterem, valamint tárgyaló terem ideális helyszín konferenciák, üzleti és egyéb rendezvények, állófogadások, céges tréningek, sajtótájékoztatók lebonyolítására.

A pihenést a szálloda legfelső emeletén található, szaunával, gőzkabinnal, jacuzzival, pihenőtérrel és napozóterasszal rendelkező wellness részleg és modern fitnesz terem garantálja, míg esténként a panoráma kilátást nyújtó exkluzív bár várja a vendégeket.

BNV lakosztály hotel superior Budapesti Nemzetközi Vásárközpont lcd szálloda jacuzzi
Kapcsolódó cikkek