Cégvilág

Milliós luxustelefonok érkeztek - Fotók!

Különleges, luxus mobiltelefonokkal, a Meridiist sorozattal, rukkolt elő az eddig elsősorban pompás óráiról közismert svájci Tag Heuer cég. London és Genf után mostantól Budapesten is megvásárolhatóak ezek a milliós készülékek.

A méregdrága készülékeket olyan gondossággal tervezték és szerelték össze, ahogy az egy patinás svájci óragyártól elvárható. A zafír kristály lappal védett kijelző, a készülék tetejébe épített óra, a rozsdamentes acél tok, a krokodilbőrrel bevont hátlap mind azt sugallja, hogy aki ezt a készüléket használja, annak nemcsak pénze van, de tudja azt is, mi a szép.

A Meridiist nem technikai újításaival akar kitűnni. Egyszerűen látszik rajta: ez nem egy hamar elévülő, eldobható használati tárgy, hanem „az örök darab” - ahogy a Tag Heuer órák is. Az induló ár egymillió forint körül van.

És ez még csak a kezdet - rövidesen megérkeznek a briliánsokkal ékesített példányok is A Meridiist nem technikai újításaival akar kitűnni. Egyszerűen látszik rajta: ez nem egy hamar elévülő, eldobható használati tárgy, hanem „az örök darab” - ahogy a Tag Heuer órák is. Az induló ár egymillió forint körül van. És ez még csak a kezdet - rövidesen megérkeznek a briliánsokkal ékesített példányok is.

Teljes cikk és fotók a Value Mellékletben

elő az eddig elsősorban pompás óráiról közismert svájci Tag Heuer cég.

London és Genf után mostantól Budapesten is megvásárolhatóak ezek a milliós készülékek.VG Online-->

Genf zafír Heuer luxus
Kapcsolódó cikkek