Cégvilág

4 milliárdos party-falu nyílt Balatonfüreden - Fotó

2009. június 20-án megnyílt az ország első komplex nyári szórakoztató központja, a Sundancepark. Balatonfüreden, a volt görög falu területén bulihotel, bárok, kávézók, éttermek, trendi klubok, tematikus partik, koncertek és divatbemutatók várják a közönséget.

A Sundancepark közel 4 milliárd forint értékű beruházása több lépcsőben halad, és 2 éven belül fejeződik be. A projekt koordinálását és a park üzemeltetését Serényi Gábor vezeti. A projekt megvalósításához a park területén található ingatlanok átalakítására volt szükség. Az ingatlanok megvásárlását, felújítását, karbantartását és bérbeadását az Iconbuild Kft. végzi.

Az átalakítás első szakaszában az összes közművet kicserélték, és a homlokzat is új külsőt kapott. A Sundancepark területére több mint 5000 növényt telepítettek, a pihenést közel 3000 kényelmes ülőhely szolgálja. A parkolás miatt sem fog fájni a látogatók feje, hiszen 1200 ingyenes – ebből 200 fedett - kivilágított, őrzött parkoló áll rendelkezésre.

A Sundancepark területén működő kereskedelmi- és vendéglátóipari egységek működését, nyitva tartását, árait szigorúan szabályozzák, így biztosítható a szolgáltatások egységes minősége és árszintje. A területen 150 épület található, 3 tematikus szórakozóhely, 15 vendéglátó egység, 50 szoba és 20 üzlet szolgálja a vendégek kényelmét.


 
A park közvetlen szomszédságában már két éve üzemel a Masped beruházásában a 4 hektáros Annagóra Aquapark. Az Aquapark és a Sundancepark közös programokat is szervez a nyár folyamán, és együttesen 300-350 ezer főt céloznak meg az idei szezonban. A Sundanceparkban alkalmazott mintegy 300 fő fele Veszprém megyéből származik.

Sundancepark vendéglátóipar Balatonfüred party-falu Serényi aquapark
Kapcsolódó cikkek