Cégvilág

Innen-onnan levelezés helyett központi sztráda a kimenő leveleknek

Kapott már több borítékban levelet egy szolgáltatótól? A cégeken belüli részlegek más és más rendszerből nyomtatják leveleiket, nem ritkán csak egy szövegszerkesztő segítségével. A központi dokumentum-kompozíciós szoftverek nem csupán rendet vágnak a kimenő levelek között, de alacsonyabb lesz az egy levélre eső költség, melyet végső soron az ügyfél fizet meg.

Egy profi dokumentumgyártó alkalmazás bevezetése a legjobb megoldás, hogy az adatokból a legrövidebb úton állítsunk elő számla levelet, vagy ügyfélszolgálati választ. Ezek kimenetét egyaránt lehet elektronikus csatornára irányítani, pl. e-mailben küldeni, vagy közvetlenül nyomtatni esetleg egy nyomdának átadni.

Természetesen még az e-számla sincs ingyen, hiába nem kell nyomtatni és postázni. A rendszer kialakítása informatikai költségeket jelent, ami szerencsére számtalan dokumentum között oszlik el az időben.

A Qualysoft DocFlow terméke pontosan ilyen „dokumentum-kompozíciós” rendszer.

A gyorsan integrálható rendszerek hiányának felismerése után 2008-ban kezdték meg a termék fejlesztését, a KMOP-1.1.4-es állami pályázati támogatás segítségével. A DocFlow segít a dokumentumok egyszerűbb, hibamentesebb és gyorsabban megszemélyesített előállításában.

Miben nyújt segítséget  a DocFlow?


A DocFlow biztosítja, hogy a legkevesebb manuális munkával szülessenek meg a szükséges levelek, e-számlák, felszólítások vagy reklámlevelek.

Mindig a helyes template-tel, jó adatokkal, a megfelelő helyre címezve, a kívánt mennyiségben. A template gyűjtemény hierarchikusan építhető fel, a jogi vagy arculati változásokat elegendő egy helyen átvezetni, ami az egységes kommunikáció kulcsa. És persze nem utolsó sorban idő- és költséghatékony, nem számítva a felesleges és a folyamatokat kontra produktívvá tevő stressz elhagyását.

A szerep alapú hozzáférés kezelő rendszer lehetővé teszi, hogy a jogokat egyes dokumentum komponensekhez és vonatkozó funkciókhoz rendeljük. Így a szervezet jogi és marketing részlegei a számukra kínált komponensek karbantartására jogosultak.

Az egyes szövegrészek módosításának, az adatforrás és külalak meghatározásának „jogosultság- szeparációja” kulcsfontosságú a hatékony dokumentum létrehozás (lean-documenting) folyamatában, amely külön kiterjed az ügyfélszolgálati munkahelyek egyedi iratgenerálási igényeire.

Felhasználási területek lehetnek elsősorban a Direkt marketing blokkal gazdagított számlakivonatok,/számla levelek, biztosítási és egyéb szerzÕdések, felszólítások, emlékeztetők, értesítők Help Desk hívást követÕ Post-Call E-mail, változás és kárbejelentő űrlapok, sztornó és változáskérelem Ûrlapok, megrendelők.

A DocFlow jól integrálható a vállalati alkalmazásokhoz és meglevő adatforrásokhoz, mint vállalati adatbázisok, adattárházak, ERP és CRM rendszerek. A dokumentum előállítás teljes folyamatát támogatja, a forrás adattól, a template-megszemélyesítésen keresztül a megfelelő formátum, megfelelő csatornára történő továbbításáig.

A Docflow alkalmazással jól-automatizált dokumentum előállító rendszereket (lean documenting) lehet felépíteni. – nyilatkozta kérésünkre Bayer József, a Qualysoft Zrt. DocFlow termékmenedzsere.

X Bayer József, a Qualysoft Zrt. DocFlow termékmenedzsere -->

Bayer IT Qualysoft DocFlow dokumentumkezelés fejlesztés
Kapcsolódó cikkek