Cégvilág

Átadták a kulcsokat is - Befejeződött az MTV költözése

A közszolgálati televízió befejezte átköltözését új székhelyére, és határidőre megtörtént a régi székház kiürítetése is, amelyet a köztelevízió ma a tulajdonos Tippin Corporation rendelkezésére bocsájtott.

Medveczky Balázs, az MTV ügyvezető alelnöke és Michael Tippin, a Tippin Corporation elnök-vezérigazgatója reggel aláírták a záró jegyzőkönyvet. A főbejárat kulcsának szimbolikus átnyújtásával a Magyar Televízió végleg elhagyta az épületet.

Közel negyvenéves álom vált valóra azzal, hogy a Magyar Televízió minden munkatársa elköltözött az új médiaüzembe. „Néhány napja már Óbudáról sugározzuk az adást. Annak külön örülök, hogy nézőink a képernyőn észre sem vették a számunkra korszakos változást – mondta Medveczky Balázs.



„Az intézmény 52 év után távozik a Házból és a Szabadság térről, székhelyük áthelyezése egy modern létesítménybe egyszerre történelmi és előremutató. Ígérhetem, az épület és a tér megőrzi a Magyar Televíziót jó emlékezetében.” Michael Tippin ezekkel a szavakkal búcsúztatta el a köztelevíziót.

kulcs költözés tőzsdepalota mtv
Kapcsolódó cikkek