Cégvilág

Továbbra is "sláger" a Capital Square

Év végével a budapesti Capital Square több bérlőt is üdvözölhet: a HOCHTIEF Development Hungary első magyarországi ingatlanjába költözik a CBS Property, a rEVOLUTION Software, az Aesthetica Orvosi Központ, a Money&More Pénzügyi Tanácsadó valamint a Gyógyszerpont újabb gyógyszertára. Az irodaház 2009. augusztusában került teljes egészében átadásra. Az ingatlant valamint annak üzemeltetési feladatait az osztrák ingatlanbefektető, a CA-Immo International vette át.

A Skoglund Holding megújulásának eredményeképpen új nevet kapott: CBS Property néven idén szeptemberben költözött be a Capital Square második emeletére. Szintén itt vett bérbe mintegy 730 négyzetméter területet a szépészeti szolgáltatásokat nyújtó Aesthetica, közel megduplázva ezzel eddigi rendelőjének méretét. Az egészségügy ezen területén sikeres orvosi központ év végével költözik be a Capital Square irodaházba.

A rEVOLUTION Software informatikusai novemberben vehetik birtokba közel 500 m2-es 7. emeleti irodaterületüket. A legfelső szinten bérlő cég elmondhatja, hogy elsőnek veszi birtokba e szint panorámás exkluzív teraszainak egyikét. A földszinten két szolgáltató is megnyitja kapuit a Coffeeshop és a két bankfiók után: a Money & More pénzügyi tanácsadó valamit a Gyógyszerpont gyógyszertárhálózat legújabb üzlete a tél kezdetével költözik a házba.

Sven Göller, a HOCHTIEF Development Hungary Kft. ügyvezető igazgatója szerint a bérlői érdeklődés nem lankad a Capital Square irodaház iránt: „Ellenkezőleg, jelenleg több neves bérlővel is folytatunk tárgyalásokat. Ez jelzi számunkra, hogy megváltozott piaci környezetben is ígéretes a jövője a minőséget és hosszútávon fenntartható irodaterületeket kínáló házaknak Budapesten.” Göller az eddigieken felül még több mint 4 ezer négyzetméter kiadására számít 2009-ben.

A fenti tranzakciókban az épület két közös kizárólagos megbízott ügynöksége, a Jones Lang LaSalle és a Cushman & Wakefield megosztva, valamint a Money&More bérleti tranzakcióban a budapesti King Sturge iroda vett részt.

bérlő Capital Square Hochtief
Kapcsolódó cikkek