Cégvilág

Íme, az év legjobb "kütyüi" - Galéria

Ahogy az várható volt, persze nem is véletlenül, kiszivárgott a 2010-es Las Vegas-i vásár innovációs díjazottjainak listája. A jövő szórakoztató elektronikai termékeit – szakmai zsűri véleménye alapján – a CES szervezője, a CEA jutalmazza.

Az autóiparban már megszokhattuk, hogy úgy fél-háromnegyed évvel az új modellek megjelenése előtt, úgynevezett kémfotókon elkezdhetjük az ismerkedést az új formákkal. Az ürgebőrbe varrt-bújtatott gépkocsik fotói pont annyira véletlenül kerülnek a sajtóhoz, ahogy most a 2010-es CES-en elismerésre váró technikák, kütyük, készségek és megoldások listája.

A zsűri, az Industrial Designers Society of America (IDSA) védnökségével, mérnökökből, független dizájnerekből és újságírókból állt. Az Innováció Legjobbjai díjat harminchat különböző kategóriában az ő végső döntésüknek megfelelően azok a szórakoztató elektronikai finomságok nyerhették meg, amelyek valamilyen okból meghatározóak lehetnek a 2010-es évben.

És ha mégsem, akkor legalább nagyon innovatívak voltak. A termékkategóriák a szórakoztató elektronika majdnem minden területét lefedik, legyen audio vagy video technológia, képalkotás, játék, szoftver vagy hardver, illetve online megoldás és így tovább. A kitüntetett termékeket a Las Vegas-i Konferencia Központ grandiózus lobbijában közszemlére is teszik.

„Az Innováció Legjobbjai díjjal csak és kizárólag azok a termékek és megoldások jutalmazhatók, amelyek olyan újításokat nyújtanak, amelyek befolyásolhatják a szórakoztató elektronika trendjeit.” – szögezte le Gary Shapiro, a CEA elnök-vezérigazgatója. „A díjjal kitüntetett termékek a CES sava-borsát képviselik, a döntősök igazán büszkék lehetnek magukra.”


[enews_gallery id='446646']

CEA galéria CES
Kapcsolódó cikkek