Cégvilág

Magyar cég is lesz a CES-en - Fotó

A világ legnagyobb szórakoztató elektronikai vásárán, a CES-en ismerkedhetünk meg elsőként és első kézből az előttünk álló esztendő szórakoztató elektronikai újdonságaival és az eljövendő trendekkel. Egyetlen magyarként ezúttal a Dension Audio Systems Kft. képviseli hazánkat a messzi Las Vegasban 2010 januárjában.

A magyar tulajdonú Dension Kft. önálló standdal és saját fejlesztéseivel képviselteti magát a Las Vegas-i vásáron. A 36 termékkategóriában több mint 2 500 cég próbál maradandót bemutatni. A Dension az autós szórakoztató elektronika szegmensben mutatkozik be a világpiac és a nagyközönség előtt.

A Dension az autós szórakoztató elektronika területén a világ élvonalába tartozik. A független magyar cég 2001-es alapítása óta növekszik. „A legújabb technológia, amit fejlesztünk az internet otthon már használt lehetőségeit viszi be az autóba, például a wi-fit.

Így akár már internetes rádiót is lehet a kocsiban hallgatni, de a rendszerünk alkalmas arra is, hogy a hátul ülők is elérhessék a világhálót a laptopjukkal. Mások mellett ezt is bemutatjuk a Las Vegas-i vásáron.” – mondta el Orosz-Várkonyi Attila, a Dension Automotive IT üzletágának vezetője.

„Mi a Dension-nél úgy látjuk a jövőt, hogy idővel minden, akár internet-alapú szórakoztató eszköz is beépül az autónkba. Emellett olyan megoldások fognak megjelenni a piacon, amelyek bármilyen lejátszót hozzá tudnak illeszteni az autó gyári rendszeréhez, kezelőszerveihez.”

Las Vegas Dension wi-fi CES
Kapcsolódó cikkek