Cégvilág

A Fornetti lett az év franchise hálózata

Az idén is átadta szakmai díjait a Magyar Franchise Szövetség.

Ebben az évben a Fornetti érdemelte ki az Év franchise hálózata elismerést. A Szövetség szerint a Fornetti Franchise üzletpolitikája példát mutat a franchise-partnereknek, egyúttal támaszt jelent számukra a megváltozott gazdasági környezet nehézségeinek áthidalásában. Az adott gazdasági körülmények mellett a nemzetközi jelenlét erősítését tűzte ki célul. Illetve a 2009-es évben a külföldi gyártóüzemeinek modernizálása és automatizálása volt a feladat.

Az év dinamikusan fejlődő, fiatal franchise hálózata kategória győztese a J.PRESS hálózata. A fehérnemű kis- és nagykereskedelmével foglalkozó J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon.  Az alsóruházati piacot tekintve férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni szektorban vezető pozíciót töltenek be hazánkban. Sikerüket az is bizonyítja, hogy két és fél év alatt franchise-rendszerük 45 taggal bővült.

Az Év legsikeresebb franchise-átvevője díjat Radnai István, a Diego franchise-átvevője kapta. Radnai István, a DIEGO Kft. kiemelkedő  franchise-partnere. Személyes közreműködésével, kereskedelmi stratégiájával, innovatív ötleteivel  a válság közepén is nagy sikerrel működteti gödöllői és hatvani DIEGO áruházat. Radnai István tevékenységének a DIEGO hálózat is nagy elismeréssel adózik, hiszen 2009-ben a DIEGO 110 áruháza közül Ő kapta az év Franchise partnere díjat.
 
Az Év fiatal, sikeres franchise-átvevője díjat Szathmáry Zsolt nyerte el, az Otthon Centrum franchise-hálózat partnere. Szathmáry Zsolt egyértelműen az egyik legmeghatározóbb tagja az Otthon Centrum franchise-csapatának. A hálózat indulásakor már közel egy évtizedes ingatlanos tapasztalattal rendelkezett, melyből az egész hálózat meríthet mind a mai napig.

Fornetti Diego magyar franchise szövetség J. Press Otthon Centrum
Kapcsolódó cikkek