Cégvilág

Sietni kell a Jacko jegyek visszaváltásával

Csak pár napja maradt a Michael Jackson emlékkoncerten pórul járt nézőknek a szervező által felajánlott kártalanítással élni. Jegycserére és visszaváltásra is van mód, de a jegyeket január 25-éig kell eljuttatni az értékesítéssel megbízott irodához.

A botrányos Michael Jackson emlékkoncert utáni kártalanítás módjával és lehetsőgeivel kapcsolatban a szervező Jukebox Kft. szerint a különböző sajtóorgánumokban több téves, illetve egymásnak ellentmondó információ is napvilágot látott.

A tájékoztatás szerint a panaszosok az alábbi lehetőségekkel élhetnek:

• A jegyek becserélése egy másik olyan rendezvényre lehetséges, amely a www.danubiusmusic.com weboldalon megtalálható.

• Visszaváltás

A szervezők kérik a panaszosokat, hogy jegyüket 2010. január 25-ig juttassák el  - kizárólag ajánlott, tértivevényes levélben - az általunk jegyértékesítésre megbízott Broadway Ticket Hungary Kft címére: 1134 Bp. Hollán Ernő u. 10. (Személyes leadás, ill. átvétel nem lehetséges!)

Csere esetén jelezzék, hogy mely másik rendezvényre és mikorra kívánják jegyüket beváltani.

Visszaváltás esetén küldjék el e-mailben és a postai levélben is a pontos bankszámla adataikat és az összeget átutalással rendezik.

A hatékony ügykezelés végett kizárólag 2010. január 25-ig postán feladott leveleket áll módunkban feldolgozni, kezelni.

A koncerten történtekkel kapcsolatban a szervezők arról tájékoztattak, hogy a nemzetközi franchise feltételei szerint jártak el a úgy a kommunikációs kampány, mint a lebonyolítás vonatkozásában, azaz azokat az információkat és kommunikációs anyagokat használták fel, amelyeket a show nemzetközi jogtulajdonosától kaptunk. Ebben szerepelt többek között az is, hogy Michael Jackson eredeti táncosai és zenészei szerepelnek a show-műsorban.

A Jacko-show-t végleges formájában az illetékes jogtulajdonos jóváhagyta, koreográfiáját pedig az a Mick Thomson állította színpadra, aki Michael Jacksonnal dolgozott több mint 9 éven keresztül, és a „Fehér Árnyékának” nevezte Jackson. A részleges változások a társulat magyarországi tartózkodása alatt váltak nyilvánvalóvá.

Ahogy azt korábban a Világgazdaság Online is megírta, az egyik panaszos elmondása szerint az ígéretekkel ellentétben nem a világhírű énekessel korábban együttműködő zenészek (vokalisták, táncosok stb.) léptek fel, a jelmezek, a díszletek, a fényhatások, az imitátor előadása, így összességében a teljes produkció kritikán aluli színvonalú volt. A felháborodott rajongókhoz a rendőrséget is ki kellett hívni. A pórul járt panaszosok most tömegével követelik vissza a jegyek árát.

 

jegyek Michael Jackson kártalanítás koncert visszaváltás csere
Kapcsolódó cikkek