Cégvilág

Kátyúkedvezményt ad a Fiat

A Fiat csoport kátyúkedvezményt ad az autósoknak, aminek keretében kedvezményt kaphatnak azok az autósok, akik az úthibák miatt szenvedtek kárt.

A cég tájékoztatása szerint a kátyúkedvezmény bármelyik hivatalos márkaszervizben érvényesíthető egy a kátyúról készített fényképpel. A Fiat csoport autóinak tulajdonosai ebben az esetben két lehetőség közül választhatnak:

A hivatalos márkaszerviz által felhasznált, a számlán szereplő eredeti alkatrészek árából azonnal érvényesítenek 20 százalékot, ennek érvényessége 30-ig. Vagy a hivatalos márkaszerviz által felhasznált, a számlán szereplő eredeti alkatrészek összértékének 25 százalékát kupon formájában kérik, amit az év során később használhatnak fel.

A kupon eredeti alkatrészek, tartozékok és reklámajándékok vásárlása esetén használható az akcióban résztvevő hivatalos márkaszervizeknél, december 31-ig. A vásárlás értékében maximum 50 százalékig lehet a kupont érvényesíteni. A Fiat csoport minden márkájára érvényes az ajánlat, a gépjárművek korától függetlenül!.

 

 

kedvezmény márkaszerviz fiat kátyú
Kapcsolódó cikkek