Cégvilág

Hazai régiós pr-koordinátora lett a BASF-nek

A BASF a Financial Dynamics hálózatát választotta kommunikációs partneréül. A régióban magyar ügynökség felel a vállalat kommunikációjának koordinálásáért - írja a kreativ.hu

A BASF az Financial Dynamics International (FD) közép-európai hálózatát választotta új kommunikációs partneréül. Többfordulós pályáztatást követően az FD magyar partnercége, az Avantgarde Group lesz a kommunikációs tevékenység koordinátora a régióban, összehangolva az FD International partnercégeinek munkáját nyolc országban - számolt be a kreativ.hu.

A feladat a passzívházak építését szorgalmazó projektek kommunikációja, illetve lakótömb- rehabilitációs programok szakmai kerekasztalainak, sajtótájékoztatóinak szervezése lesz. Az Avantgarde Magyarországon emellett támogatni fogja a BASFAgrodivízió Szántóföld Napja elnevezésű rendezvénysorozatát is.

A csoportban az alábbi cégek lesznek a BASF helyi partnerei: JWA (Cseh Köztársaság, Szlovákia), United Partners (Bulgária), DC Communication (Románia), Pristop (Szerbia, Szlovénia és Horvátország).

financial dynamincs Avantgarde BASF passzívház
Kapcsolódó cikkek