Cégvilág

Ingyenes zenei magazin indul

Kéthavonta megjelenő ingyenes zenei magazin indul New Noise néven. Az EMG-vel való együttműködéstől erősebb médiajelenlétet várnak - számolt be a kreativ.hu.

Új, ingyenes zenei magazint indít a Skalar Entertainment a magyar piacon. A New Noise néven megejlenető kéthavi lap nem előzmény nélküli, a kiadó sajtóközleménye szerint a három évig létező Planet Z a most induló elődjének tekinthető.

A kreativ.hu információi szerint a kiadó a lapot prémium kivitelűként írja le, amely „közérthető formában tudósít a magyar és nemzetközi zenei élet történéseiről, az aktuális koncertekről, fesztiválokról és interjúival, zenekari profiljaival, kritikáival betekintést nyújt a szakma műhelytitkaiba is.”

A lap előállítását, hirdetésszervezését teljes egészében a Skalar Entertainment végzi, amelynek  a portfóliójába az Index zeneblogja, a Lángoló Gitárok szerkesztése és értékesítése is beletartozik.

A kiadó az Est Media Grouppal (EMG) történő együttműködéstől a korábbiaknál jóval erősebb marketing-kommunikációs aktivitást, médiajelenlétet és terjesztést vár. A lap kétszázötven frekventált terjesztési ponton, tízezres példányszámban jelenik meg.

A magazin, az egykori Planet Z stábján kívül régi wantedos újságírókat, dizájnereket is sorai között tud.

skalar entertaintment est médi group new noise magazin EMG zene planet z
Kapcsolódó cikkek