Cégvilág

10 ezer forintos visszavásárlási akciót indít a Telenor

A Telenor Magyarország június 1-től az eddigi egyik legnagyobb készülék-visszavásárlási akcióját indítja el. Ennek keretében 3G-s készülék vásárlása esetén 10 000 forintos kedvezményt biztosít a vállalat azoknak, akik leadják régi mobil vagy vezetékes telefonjukat.

Az ajánlat lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy a régi, lassabb készülékeiket 3G technológiával ellátott telefonokra cseréljék, amelyek a telefonálás mellett folyamatosan, a mobil szélessáv segítségével biztosítják az e-mailek, a közösségi oldalak és a hírek elérését is.
 
Jelenleg a magyarok 85 százaléka a régi, 2G-s hálózatra képes mobiltelefonnal rendelkezik, pedig a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az ország egyre nagyobb részében elérhető az új, nagyobb sebességet és gyorsabb adatátvitelt biztosító 3G hálózat.

A Telenor szerint minél többen választják a 3G telefonokat, a méretgazdaságosság és az újra miatt, annál alacsonyabbak lesznek az árak. Az akcióban elérhető széles kínálat mindenki számára lehetővé teszi a modernebb technikával ellátott készülékek megszerzését, amelyek a folyamatosan fejlődő technológiai megoldások mellett jobb hangminőséget és gyorsabb adatsebességet is jelentenek.
 
A 10 000 forintos kedvezmény 2010. június 1-től visszavonásig érvényes meghatározott 3G-s készülékekre, új Telenor számlás előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal. A kedvezmény további feltétele, hogy a leadott használt vagy régi mobiltelefon azonosítható legyen az IMEI száma alapján, valamint a készüléket leadó ügyfél a készülék tulajdonjogáról nyilatkozzon. A készülékek csak a Telenor Magyarország SIM kártyáival használhatóak.

3G kedvezmény 2G visszavásárlás készülék Telenor
Kapcsolódó cikkek