Cégvilág

Mennyit keresnek a pécsi "szupervízmű" vezetői? Bíróságra kellett menni

Közétette a Tettye Forrásház internetes oldalán, hogy mennyit keres a társaság két vezetője, a cég ellen indított perünk során az is kiderült: eddig 44 munkatársától vált meg a pécsi "szupervíz" előállítója - írja a stop.hu.

Winkler Tamás vezérigazgató 600, Gelb Zoltán gazdasági igazgató pedig 950 ezer forintot keres havonta, tette közzé a Tettye Forrásház a napokban internetes oldalán.

A társaság csak azután tette közzé ezt az információt, hogy a PécsiStop munkatársa pert indított a társaság ellen, közérdekű adatok kiadását kérve. A felügyelő bizottság elnöke 70, a tagok 60 ezer forintot kapnak havonta.

Winkler Tamás a cég vezérigazgatója a Stopnak  három hónapos késéssel, csak azután válaszolt, hogy kézhez kapta bírósági keresetet.

A cégvezető tájékoztatásából kiderül, hogy eddig 44 munkatársától vált meg a társaság, amikor tavaly létrejött cég a Pécsi vízmű 343 munkavállalóját vette át a cég, mára 299-en maradtak a Tettye állományában. Többek között külső céghez szervezték ki a bérszámfejtést, ezért havonta 306 forint plusz áfát fizetnek a Master Consulting Kft-nek.

 

STOP-->

Pécsi Vízmű Tettye winkler tamás
Kapcsolódó cikkek