Cégvilág

Mind népszerűbbek az instant irodák

Megnyitotta második irodacentrumát Budapesten, a dél-budai Allee Cornerben a dán FirstClients, amely virtuális, illetve instant irodák bérbeadásával foglalkozik.

Az alkalomszerűen vagy meghatározott időszakra kibérelhető, ügyfélre szabott méretű, berendezett irodák a cég tapasztalatai szerint a válság ellenére is különösen népszerűnek bizonyultak, első irodaépületük például közel 100 százalékos foglaltsággal működött tavaly.

A következő években tovább szeretnék bővíteni az irodakapacitásukat.

Az instantiroda-szolgáltatás lényege, hogy mini irodahelyiségeket – gyakorlatilag munkaállomásokkal, telefon- és internetkapcsolattal, valamint irodabútorokkal felszerelt szobákat – adnak bérbe az ügyfélkörüknek, és olyan szolgáltatásokat nyújtanak számukra, mint a recepció, a telefonkezelés és az üzemeltetéssel kapcsolatos egyéb feladatok.

Az FC a piaci trendektől eltérően nem négyzetméteráron adja bérbe az irodáit, a havidíj a teljes bentlakás költségét tartalmazza, így a közös használatú helyiségekét (például fénymásolószoba, konyha, tárgyaló) és az említett szolgáltatásokét.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

firsclients instant iroda virtuális iroda instant irodák
Kapcsolódó cikkek