Cégvilág

Okos, kifordítható kocka a Motorolától - Fotó!

A Motorola bemutatja a Motorola Flipout okostelefon. Európába 2010 második negyedévében érkezik az Android 2.1-es verziót futtató, négyzetes kialakítású, multi-touch kijelzővel ellátott okostelefon.

Ha a kijelző kifordul, feltárul az ötsoros, teljes értékű QWERTY billentyűzet. Az önálló sorba rendezett számbillentyűkhöz nem kell billentyűkombinációt használni, így felgyorsul a gépelés sebessége. A Flipout telefon akár 7 testreszabható kezdőképernyőt, élő háttérképeket, és nagyobb biztonságot kínál a felhasználók részére.

A kompakt mobil kényelmesen elfér egy tenyérben, táskában vagy egy zsebben. Vele egyszerre kényelmes és szórakoztató a folyamatos kapcsolattartás. - mondta Ralf Gerbershagen, a Motorola Mobiltelefon részlegének Nyugat-Európai igazgatóhelyettese.

A Motoblur kezelőfelület a Motorola Androidos telefonjai számára kínál megoldást: kapcsolatok szinkronizálása, postok kihelyezése, üzenet, fotók és egyéb multimédiás tartalmak kezelése szerepel a palettán. A Motoblur igény szerint folyamatos kapcsolatot tart a Facebook, a MySpace, a Twitter, a Gmail oldalaival, használatával egyszerűen kezelhető a vállalati és a személyes levelezőrendszer, akár a kezdőképernyőn.

A rendszer automatikusan biztonsági másolatot készít a névjegyzékről, a bejelentkezési adatokról, a testreszabott paraméterekről és az e-mailekről. Az adatokat egy biztonságos szerveren tárolja; a telefon ellopása vagy elvesztése esetén az adatok azonnal letörölhetők a mobiltelefonról.

motorola qwerty Android Twitter Flipout Facebook myspace gmail
Kapcsolódó cikkek