Cégvilág

Superbrand lett az Eston International

18 tagból álló független zsűri választotta ki idén a Business Superbrands díjat érdemlő márkákat. Az üzleti (B2B) márkák megbízhatóságát leginkább kifejező, világszerte elismert Business Superbrands szakmai díjat 2010-ben az Eston International nyerte el.

A Business Superbrands díj komoly elismerés és újabb bizonyíték arra, hogy szolgáltatásaink magas színvonalát és a folyamatos fejlődésre való törekvésünket a szakma és a rendszeres pozitív visszajelzések mellett immár a szupermárkák vizsgálatával foglalkozó bizottság is elismeri. Büszke vagyok a Superbrands díjra és hiszem, hogy az Eston kiemelkedő erejű márkává válásához mind a szakmai elhivatottság, mind pedig az Eston-csapat tudása és közösen elért sikerei is hozzájárultak.” – mondta Salamon Adorján, az Eston International elnök-vezérigazgatója.

A nemzetközi Superbrands program közel másfél évtizede indult Nagy-Britanniában, a magyarországi program 6 éve működik, az üzleti márkákat díjazó „Business Superbrands” pedig már a harmadik évét éli. A díj, melyet évről évre a vevők és üzleti célközönség bizalmát kivívó, megbízható márkák nyerhetnek el, garancia arra, hogy egy ’Superbrand’ választásával nem csalódhat a vásárló, ügyfél.

A Superbrands díj értékét mutatja, hogy a jelölteket minden évben egy független szakemberekből álló bizottság választja ki, az elismerésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

 

Eston Superbrand
Kapcsolódó cikkek