Cégvilág

Használtautót outletből!

A LeasePlan Hungária Zrt. július elejével magánszemélyek számára is megkezdi használtautói értékesítését. A külföldön már bevált gyakorlat szerint kizárólag márkaszervizben szervizelt és dokumentált szerviz-történettel rendelkező, független minőségellenőrző cég által bevizsgált gépkocsik vásárolhatók meg a vállalat új internetes felületén és használtautó telephelyén.

A használt autó piacon növekvő igény mutatkozik a kiváló ár-érték aránnyal és garantált minőségi mutatókkal rendelkező, megbízható forrásból elérhető járművek iránt. Érezhető, hogy a használt gépjárművet vásárolók számára is fontos, hogy megfelelő minőségű, követhető szerviztörténettel rendelkező, márkaszervizben szervizelt gépkocsit vásároljanak. Ezt az igényt felmérve döntött úgy a Leaseplan, hogy a gépjárművásárlásoknak kevésbé kedvező gazdasági környezet ellenére bátran belevág a magánszemélyeknek történő használt autó értékesítésbe - áll a tájékoztatott a társaság.

A közel 9000 autóval és 380 ügyféllel rendelkező LeasePlan Hungária Zrt. évente átlagosan 2200 használt autót értékesít, melyek mostantól minden előnyükkel együtt közvetlenül magánszemélyek számára is elérhetővé válnak. A megfelelő modell kiválasztása otthonról, a karosszékből is lehetséges, hiszen a LeasePlan Használtautó Outlet weboldalán az aktuálisan elérhető gépjárművek fényképes adatbázisában válogathatnak a vevők.

„Szeretnénk, ha flottakezelési szolgáltatásunkat igénybe vevő vállalati ügyfeleinkhez hasonlóan azok a magánszemélyek is magas színvonalú, megbízható szolgáltatást kapnának tőlünk, akik most kerülnek először kapcsolatba a LeasePlan-nel” – mondta el Horányi István, Operációs igazgató. „A Használtautó Outlet-ünkben már a nyitás napján széles választékot teszünk elérhetővé az érdeklődőknek. Leendő vevőinknek használtautó beszámítás lehetőségét is biztosítjuk, valamint a finanszírozásban is segítséget nyújtunk partnerünk, a CIB Lízing Csoport közreműködésével.”

A világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete, az SGS által végzett állapotfelmérés biztosítja, hogy a flottakezelő vállalat által kínált gépkocsik állapotáról egy független, objektív összefoglalót kapjanak az érdeklődők és, hogy a vevők elégedettek legyenek megvásárolt járműveikkel.

A LeasePlan vállalatcsoport mind az öt földrészen, több mint 30 országban van jelen. 6000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, összesen 1,3 millió járművet és 13,6 milliárd euró értékű lízingportfoliót kezel, 250000 használt gépjárművet értékesít évente. A LeasePlan 1994-óta van jelen Magyarországon és ma a hazai gépjárműpark lízing és kezelés piacának közel egyharmadát birtokolja.

cib lízing csoport outlet LeasePlan használtautó sgs
Kapcsolódó cikkek