Cégvilág

Toplistában a Magyar Turizmus Zrt. iPhone alkalmazása

Magyar Turizmus Zrt. legújabb szolgáltatása már elérhető minden iPhone tulajdonos számára az AppStore-ban. A turisztikai alkalmazás népszerű a hazai iPhone tulajdonosok körében.

Az AFF Group által fejlesztett Hungary Tourism alkalmazás használatával böngészhet közel 25 ezer turisztikai szolgáltatás között, legyen az szálláshely, étterem, látnivaló, Tourinform iroda, rendezvény, strand, gyógyfürdő, szabadidős kikapcsolódás.

A legtöbb szolgáltatásról képgaléria is elérhető, illetve az ajánlatok elmenthetők, a különböző eseményekkel kapcsolatban automatikus riasztások állíthatók be. A közel hozzám szolgáltatás segítségével helyfüggő ajánlatokat kaphatunk, melyek azonnal megjelennek a beépített Google térképen. Az alkalmazásban, amely két nyelven - angolul és magyarul - érhető el, helyet kapott egy időjárás előrejelző szolgáltatás, ami a friss helyzetkép mellett 5 napos előrejelzést biztosít.

Tóth Krisztián, az AFF Group üzletfejlesztési igazgatója elmondta: a szoftver folyamatosan kérdezi le az adatbázist, így a felhasználók mindig friss információkhoz jutnak. Az alkalmazás jelenleg a magyar App Store Top 25 Free csoportját vezeti, vagyis a hazai iPhone tulajdonosok körében a legnépszerűbb ingyenesen letölthető alkalmazás.

felhasználó alkalmazás Apple AFF Group letölt iPhone Hungary Tourism App Store
Kapcsolódó cikkek