Cégvilág

Tudja ön, mi az a prémium bankolás?

Az életszínvonaluk alapján prémium ügyfélkörbe tartozóknak csupán a fele fedezte fel eddig a prémium bankolás előnyeit. Bár sokan hallottak róla, kevesen tudják, hogy pontosan milyen előnyökkel jár és kik tartoznak ebbe a kategóriába. A Raiffeisen Bank az alábbiakban csokorba szedte Premium Banking szolgáltatásának legfontosabb előnyeit.

Jellemző a prémium ügyfelekre, hogy nem csak a pénzügyekben, hanem az élet minden területén az átlagnál magasabb szintű kiszolgálást igényelnek. Bankolási, pénzügyi tekintetben ez a réteg elvárja a megkülönböztetett szolgáltatáscsomagot, valamint a banki szakértő személyes közreműködését. Szintén jellemző, hogy a prémium ügyfél nem terméket, hanem megoldást keres. Túlnyomórészt megtakarítási, valamint befektetési fókuszú ügyfelekről van szó, akik egyedi céljaikhoz párosuló személyre szabott tanácsadást igényelnek, ugyanakkor fontos számukra, hogy tájékoztatást kapjanak a gazdasági, pénzügyi trendekről, eseményekről, hogy megalapozott döntést hozhassanak.

Premium Banking ügyfél lehet a Raiffeisen Banknál, az aki havi nettó 280 ezer forintos jövedelemmel, vagy 8 millió forintos megtakarítással, vagy 15 milliós hitellel rendelkezik (amelyből legalább 5 millió forint még fennálló tartozás).

Mit kínál Önnek a Raiffeisen Premium Banking?
• Megkülönböztetett, elsőbbségi kiszolgálást
• Személyes Premium Banking tanácsadót
• Emelt szintű szakértelmet a pénzügyek területén
• Banki termékek magas szintű csomagját, pénzügyi tervei megvalósításának szolgálatában
• Bankkártyát is térítésmentesen tartalmazó Díjmentes számlacsomagot*
• Különböző kamat és díjkedvezményeket
• Egyedi partnerkedvezményeket
• Személyre szóló pénzügyi tervezési szolgáltatás

Mindezt a a tagsági feltételek folyamatos teljesítése esetén jelenlegi Raiffeisen lakossági kiszolgáláshoz képest többletköltség nélkül kínáljuk Önnek.

Mit jelent a személyes pénzügyi tervezés?
A pénzügyi tervezés első lépésként az ügyfelekkel leegyeztetünk egy körülbelül egy órás személyes beszélgetést. Ennek a beszélgetésnek a célja, hogy részletesen feltárjuk az ügyféligényeket az ügyfél egyedi élethelyzetéhez, életciklusához igazodóan, hiszen egészen eltérő igényei vannak egy kétgyerekes 35 éves családapának és egy 50 éves egyedülálló felsővezetőnek. Az igényfeltárás keretrendszerét a pénzügyi tervezés adja. A pénzügyi tervezés során mindenre kiterjedően feltérképezzük a pénzügyek teljes skáláját öt területre osztva:

1. Vagyontervezés
 rövidtávú likviditás
 középtávú befektetés
 hosszú távú vagyonépítés
 megtakarítás meghatározott célra
2. Pénzügyi függetlenség, nyugdíjtervezés
3. Számlavezetés és kapcsolódó szolgáltatások
4. Finanszírozás
 ingatlan
 tartós fogyasztási cikk
 likviditási tartalék
5. Biztonság és biztosítás
 életbiztosítás,
 baleset- és egészségbiztosítás
 munkaképtelenség
 vagyonbiztosítás

 Az igények és célok pontos feltárása és megismerése után a Premium Banking tanácsadó javaslatot tesz a célok eléréséhez szükséges tennivalókra egy következő találkozón, legyen az befektetési portfolió összeállítás, rendszeres megtakarítás, nyugdíjtervezés, finanszírozás vagy éppen számlavezetési optimalizáció.
A Raiffeisen Bank harmincnyolc budapesti és vidéki fiókjában várja elkülönített tárgyalóban a prémium banki ügyfeleit.
Ha felkeltette érdeklődést a Raiffeisen Premium Banking szolgáltatás vagy szeretné mindenféle kötelezettség nélkül igénybevenni a pénzügyi tervezési szolgáltatásunkat, kattintson a hirdetésre és adja meg adatait és visszahívjuk.

*Premium Számlacsomag (EBKM: 0,10%), Premium OKOSkártya (THM: 38,4%), további információért látogasson el a www.raiffeisen.hu/premium oldalra, illetve időpont- egyeztetés céljából hívja 24 órás ügyfélszolgálatunkat a 06-40-488-488-as számon.


 

kiemelt ügyfelek prémium bank pénzügy
Kapcsolódó cikkek