Cégvilág

Új csatornát indít a STORY4

A STORY4 2011. január 4-én új, nőknek szóló, romantikus csatornát indít STORY5 néven. Az elsősorban sorozatokból álló műsorstruktúrában szerepelnek majd nagysikerű telenovellák, romantikus sorozatok és filmek, emellett kifejezetten nőknek szóló, életmód-, lakáskultúra- és ezoterikus műsorok is láthatóak lesznek.

A STORY5 januártól többek között a T-Home, a PR Telekom és a Tarr Kft. rendszerein lesz elérhető, közel 700 ezer háztartásban. A csatorna képviselői a piac többi szereplőjével is tárgyalnak az elosztásról, így a tervek szerint a háztartások száma 2011 végére meghaladja majd az 1 milliót.

A STORY5 indítása mellett a STORY4 is megújul, januártól az arculat és a tartalom is frissül. A kábelpiac legdinamikusabban fejlődő csatornája 2011 - re a Disney Media Distibutionnel kötött szerződést a forgalmazó vadonatúj sorozataira.

„A STORY4 továbbra is olyan minőségi szórakozást kínál, amely mentes a naturális, erőszakos elemektől és a család minden tagja számára szerethető tartalommal szolgál, a STORY5 pedig elsősorban a romantikára vágyó hölgyeknek szól majd.”– tette hozzá Borsány-Gyenes András, a STORY4 és a STORY5 programigazgatója.

 

story4 disney media distribution story5 borsány-gyenes andrás
Kapcsolódó cikkek