Cégvilág

Indul a Váci Greens projekt

Lezárult a Váci Greens irodakomplexum generálkivitelezői tendere, így a tervek szerint már január folyamán megkezdődnek az építkezési munkák előkészületei.

A belga gyökerű Atenor Group első magyarországi irodaprojektjének generálkivitelezője a CFE Hungary Kft. lesz, a költségellenőri feladatokat a Spányi és Jakab Kft. látja el, míg a projekt műszaki ellenőrzését az EC Harris végzi. A Váci Greens a 2010-2012-es időszak legnagyobb fővárosi irodafejlesztése. A projekt első, AAA kategóriás irodaépülete 2012 őszén kerül átadásra, 15.500 négyzetméternyi irodaterülettel, 9000 négyzetméternyi mélygarázzsal, és mintegy 1000 négyzetméteren elterülő kereskedelmi és szolgáltató résszel a földszinten.

A projekt a környezettudatos technológiai és épületgépészeti megoldásai mellett például 170 kerékpár tárolására alkalmas külön helyiséggel, és a kerékpáros közlekedést kiszolgáló öltözőkkel, zuhanyozókkal szolgálja majd a "zöldebb" hétköznapokat. A Váci Greens "A"épületével együtt kerül kialakításra a Váci utat a Bence utcával összekötő park és passzázs, amely megújulást hoz a projekt környezetében, és kellemesebbé teszi a környék lakóinak életét.

cfe hungary atenor group váci greens váci út
Kapcsolódó cikkek