Cégvilág

Átrendeződés a barkácspiacon - Kiárusít a Praktiker

A Praktiker kiárusít, az OBI és a Bauhaus építkezik, a Baumax pedig áruházat bővít

Ma végződik az a 40 százalékos árkedvezményes akció, amelyet a Praktiker az egyik székesfehérvári áruházának teljes készletére hirdetett. A Budai úti áruház jövőjéről nem tájékoztat a társaság.

Nemcsak 40 százalékos árengedményt, hanem vásárláskor ötezer forintonként 500 forintos ajándékutalványt ajánlott március 11. és 23. között az egyik székesfehérvári Praktiker áruház – értesült a Világgazdaság. A cég honlapja szerint az utalványokat a megyeszékhely másik Praktikerjében lehet levásárolni. Mindez pontosan olyan, mint egy bezárás előtti készletkisöprő akció. Érdeklődésünkre a Budai úti áruház telefonját a fővárosi központba irányították át, ahonnan egyelőre nem kaptunk tájékoztatást.

Igen nehéz éven vannak túl a magyarországi barkácsláncok, ám bizakodásra ad okot, hogy a harmadik negyedévtől javulást tapasztalt a szakma. Előbb csak az elmaradás mérséklődött 2009-es év azonos időszakához képest, majd az utolsó hónapokban a forgalom már meghaladta a bázist.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

gazdaaági válság Praktiker kereskedelem barkácspiac
Kapcsolódó cikkek