Cégvilág

Demján bankjának volt vezére a Generali Alapkezelőnél

A Generali Alapkezelő értékesítési igazgatójaként folytatja pályafutását május közepétől Jakab Gábor, a Gránit Bank korábbi vezérigazgatója.

A Generali Alapkezelő az elmúlt időszakban megváltozott piaci környezet hatására - elsősorban az intézményi vagyonkezelési piac jelentős mértékű szűkülése miatt - olyan új stratégia megvalósításába kezdett, amelynek célja egy, a korábbiaknál jóval diverzifikáltabb termék- és szolgáltatás-portfólió kialakítása és a lakossági szegmens eddigieknél szélesebb körű elérése.

„Fő törekvésünk, hogy a lakossági befektetői körünk - vagyonkezelt állományunkhoz viszonyított - aránya a jelenlegi 10 százalék körüli szintről, középtávon 25-30 százalékra bővüljön” - fogalmaz Schuszter Péter, a Generali Alapkezelő elnök-vezérigazgatója. Hozzáteszi: „Az új stratégiával összhangban kértük fel Jakab Gábort arra a feladatra, hogy segítsen befektetési alapjaink ügynöki értékesítésének beindításában és dinamizálásában, új alapok elindításában és a privátbanki értékesítés kialakításában.” 

értékesítési igazgató Demján gránit brank Generali Alapkezelő
Kapcsolódó cikkek